23948sdkhjf

Elektronikbranchen og robotterne samler sig i Odense

I dag går det løs. Den står på håndtryk, fagsnak, latter og alt det bedste, den danske elektronikbranche kan tilbyde. Med andre ord er der elektronikmesse i Odense.

Prominente gæster skød dette års udgave af elektronikmessen, E-18, og robotmessen, R-18, i Odense i gang. Udenrigsminister Anders Samuelsen var således flankeret af Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel på podiet i Odense Congress Center.

- Der er ingen tvivl om, at Odense vil robotter, lød det blandt andet fra Anders Rahbæk Juel i sin velkomsttale til de fremmødte. Dermed dvælede han ved den nye gæst i messecentret, robotmessen og branchen. Ganske forståeligt, da det er et felt, der fylder mere og mere i Odense og på Fyn.

Interessen for elektronikken og robotterne er heller ikke til at tage fejl af. 3.600 forhåndstilmeldte lød det på fra morgenstunden, og køerne til registreringerne ved messens indgang var lange, da messen gik i gang.

Udenrigsministerens tilstedeværelse hænger også sammen med, at Dansk Eksportdag 2018 i år er placeret med E-18 og R-18.
De kommende dage kan besøgende se på elektronik, robotter og alt det ind imellem.
Elektronikmessen med mere end 130 udstillere, 75 konferenceindlæg og temazoner som ”Produktion i Danmark”.

Robotmessen, som afholdes for første gang i år, er fuldt booket med flere end 50 udstillere samt 49 oplægsholdere fra ind- og udland.

Elektronikmessen E-18 og Robotmessen R-18 samler den danske elektronik-bliver afholdt i dagene den 11. - 13. september i Odense Congress Center.

I løbet af de tre dage vil Odense Congress Center også danne rammerne om Partner Events som Dansk Eksportdag 2018, Offshore Matchmaking, den internationale dronekonference InnoDrone, arrangement for EKF, Danmarks Eksport Kredit Fond, og Odense Investor Summit.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078