23948sdkhjf

Hoyer opruster i Norge

Hoyer Motors og Hoyer Transmissions øger fokus på det norske marked – blandt andet med ansættelsen af en ny key account manager.
Hoyer Motors og Hoyer Transmissions ønsker så vidt muligt at være til stede på de markeder, de skaber forretning på. Erfaringen viser, at en permanent tilstedeværelse optimerer processerne og skaber en bedre forståelse for behov og efterspørgsel på det pågældende marked. Ansættelsen af en key account manager i Norge skal derfor ses som et ønske om at skabe øget vækst indenfor både salget af elektromotorer og transmissionsprodukter.

- Specielt marine- og offshore-industrien er meget interessant i Norge for både Hoyer Motors og Hoyer Transmissions. Vi har en målsætning om at udbygge vores tilstedeværelse på de to områder samtidig med, vi fastholder vores i forvejen stærke position i norsk industri, fortæller Thomas Klausen, sales manager hos Hoyer.

Key account manager med stor stjerne
Jarle Karlsrud har tidligere været ansat i virksomheden og har derfor både stor erfaring med elektromotorer og et godt kendskab til værdierne og arbejdskulturen hos Hoyer Motors. Han havde i sin tid en nøglerolle i etableringen af samarbejdet med én af Hoyer Motors helt store kunder, den tyske pumpeproducent Allweiler, og har derfor en stor plads i virksomhedens hjerte.

Udover ansættelsen af en ny key account manager opruster Hoyer yderligere på det norske marked ved atter at sende Peder Mørch, business unit manager for Hoyer Transmissions, derop.

Efter en årrække ved skrivebordet i Danmark skal han, sammen med Jarle Karlsrud og de interne sælgere, udbygge aktiviteterne i Norge. Peder Mørch har stor erfaring med mekanisk transmission og er én af nøglemedarbejderne i Hoyer Transmissions.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111