23948sdkhjf

MME Nordic køber bid af samarbejdspartner

Et nyt strategisk samarbejde er på plads i medicoindustrien

MME Nordic har købt sig en ejerandel i Haderslev-virksomheden Gruber A/S på 30 pct. Derudover har Danish Tooling Design købt 20 pct. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

For Gruber er ejerskiftet en del af et igangværende generationsskifte, hvor stifter Franz Gruber lader roret gå videre til næste generation.

Og de to nye partnere i virksomheden er i forvejen kendte ansigter hos Gruber. Danish Tooling Design er ejet af Jens Hansen, der i en årrække har arbejdet som konstruktør ved Gruber, og MME Nordic, der er en tæt og langvarig samarbejdspartner.

- For Gruber A/S får vi nogle af vore tætteste samarbejdspartnere som en del af ejerkredsen. Det giver os stærkere relationer og nye muligheder inden for medico-industrien, og vi ser frem til at opnå rigtig gode synergieffekter inden for salg, udtaler direktør Poul Bek.

Strategisk investering
For MME Nordic, med base i Thisted, er der tale om en strategisk investering i en vigtig samarbejdspartner, som gerne skulle give nye forretningsmuligheder.

- Vi får mulighed for at supplere hinanden og opnå en synergieffekt, der åbner for nye og større kunder på nye markeder, samt potentiale for at opdyrke nye kunder inden for de segmenter, hvor vi begge i forvejen er stærke, udtaler direktør Leif Amby.

De to direktører er ikke i tvivl om, at det nye samarbejde åbner for nogle unikke muligheder.

- Vi investerer i en samarbejdspartner, der sikrer os adgang til uvurderlig knowhow. Kombinationen af Grubers værktøjer og MME Nordics knowhow baner vejen for nye unikke løsninger, fortæller Leif Amby.

Poul Bek fra Gruber afslutter:

- Vi kommer til at stå i en situation, hvor vore fælles løsninger kun kan produceres hos os og dermed ikke kan fås andre steder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142