23948sdkhjf

Avos udvider paletten

Kalundborg-virksomheden vil ud til kunderne og tilbyde montage og projektledelse

Efter en introduktion af ”Industriens Skadestue” i december 2017 er Avos nu igen klar med nye tiltag.

- Med ansættelsen af Sune Svendsen som ansvarlig for den nye afdeling tager vi endnu et skridt mod at gøre det nemt for vores kunder at handle med os, fortæller direktør Anders Vølund.

Avos fremstiller alle former for konstruktioner, reservedele og maskiner, hovedsageligt i rustfri og sort stål, men tilføjer nu en afdeling baseret på, at arbejdet sker ude hos kunderne.

Målgruppen er industrielle kunder med procesanlæg og rådgivere, som skal have hjælp til implementering af systemer hos deres kunder og derfor har brug for projektleder-kompetencer i felten.

- Med tiltaget bliver vi for alvor den leverandør, vi har ønsket os at være, som også kan løfte de komplicerede opgaver, hvor samspillet mellem præfabrikation på vores værksted og installeringen hos kunden er samlet et sted, fortæller Thomas Vølund, teknisk direktør hos Avos.

Avos' nye mand Sune Svendsen fortæller, at netop fusionen mellem værkstedsarbejdet og montageviden og kultur er en stærk kombination, som han forventer sig meget af.

Læs mere om: Avos
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078