23948sdkhjf

Mir spreder nettet ud over Amerika

Mobile Industrial Robots’ salg i Nordamerika udgør næsten en fjerdedel af firmaets samlede vækst. Nu udvider den fynske producent af selvkørende robotter så forhandlernetværket i både Nord- og Sydamerika. 

Seks nye distributører er der tale om i USA, Mexico og Argentina. Der er tale om Allied Automation i Indianapolis i staten Indiana, Empire Automation System i Rochester I New York, Lydey Automationin Maumee and Brecksville i Ohio. I Mexico er det i3 i Monterey. Endelig kommer der to distributører til i Argentina, Murten i Buenos Aires og Macon i Tierra del Feugo. 

- Selskaber i USA drager ikke kun nytte af vores selvkørende robotter, der er også et stort vækstpotentiale i Latinamerika, idet mange af vores multinationale kunder inden for automotive, forbrugervarer og elektronikindustrierne har fabrikker i Mexico, Brasilien og Argentina, siger  Ed Mullen, Mir's chef i Nordamerika i en pressemeddelelse. 

Med de seks nye har MIR i alt 143 distributører i 40 lande. 

Siden starten er Mir vokset med raketfart. Salget voksede med 500 procent fra 2015 til 2016 og med 300 procent fra 2016 til 2017. Selskabet åbnede sit andet kontor i USA her i foråret i San Diego, hvorfra et hold ansatte udelukkende har fokus på at øge salget Latinamerika.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096