23948sdkhjf

Nyt om navne: OnRobot opruster

Den fynske robotvirksomhed har fået ny general manager

Thomas Knudsen er tiltrådt som general manager for Nordeuropa hos OnRobot, der er specialiseret i robottilbehør end-of-arm-tooling.

Her står han som salgsansvarlig i spidsen for at realisere virksomhedens høje vækstambitioner på markederne i Norden og Storbritannien samt Irland i samarbejde med OnRobots partnere i disse regioner.

Thomas Knudsen kommer fra en tilsvarende stilling i robotindustrien hos producenten Schunk.

CEO i OnRobot, Enrico Krog Iversen, er vældig tilfreds med at have fået Thomas Knudsen ombord i virksomheden:

- Thomas Knudsen kommer til OnRobot på et rigtigt spændende tidspunkt. Det er netop nu, at markedet for end-of-arm-tooling, altså robottilbehør, for alvor begynder at boome. Det kan vi tydeligt se på efterspørgslen. I takt med at cobots nærmest er blevet allemandseje i den globale fremstillingsindustri, vokser behovet markant for alt det, som robotarmene bliver udstyret med for at kunne udføre forskellige automatiseringsopgaver. Thomas Knudsen har både den rette entreprenørånd og en stærk international erfaring og kan i Nordeuropa bidrage til at styrke vores forspring, siger Enrico Krog Iversen.

Thomas Knudsens har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og har desuden taget en HD i afsætning.

- Jeg er meget tiltalt af OnRobots vision om at tilbyde "one-stop-shopping" for indkøbere af robot-tilbehør. Forretningsmodellen frigør tid og ressourcer i hele værdikæden. Så bliver der luft til at nytænke produktion og processer og se på, hvor og hvordan der skal automatiseres for at skabe størst værdi, siger Thomas Knudsen, general manager for salg i Nordeuropa, OnRobot.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094