23948sdkhjf

Storordre til FLSmidth

FLSmidth har vundet et stort materialehåndteringsprojekt hos et datterselskab til indonesiske PT Adaro Indonesia.
Kontrakten har en værdi af mere end 700 mio. kr. og omfatter levering af materialehåndteringsudstyr til en kulmine i Tanjung distriktet på den sydlige del af Borneo, ca. 1.000 km fra den indonesiske hovedstad, Jakarta.

Materialehåndteringsudstyret indgår i en udbygning af Adaros mineaktiviteter og vil reducere den gennemsnitlige transportafstand for lastvognsaktiviteter i minen samt reducere firmaets afhængighed af olie.

Første ordre i Indonesien
Ordren omfatter et anlæg til knusning og transport af overliggende jord fra bruddet, og består blandt andet af FLSmidth ABON knusere, RAHCO transportbånd samt mobile stakkere. Anlægget har en kapacitet på 12.000 tons i timen og kan årligt fjerne i alt 40 mio. kubikmeter overliggende jord. De elementer i kontrakten, som omfatter supervision og ledelse i forbindelse med opførsel samt montageassistance, vil blive leveret af FLSmidth Indonesien.

- Denne materialehåndteringsordre er den første i Indonesien og afspejler det voksende marked i regionen, især inden for mineralområdet, hvor mineselskaberne ekspanderer. Eftersom projektet er det første af sin slags i Indonesien, vil det være en katalysator for andre potentielle ordrer i regionen og ligeledes for vores deltagelse i den videre ekspansion af Adaros aktiviteter, hvilket gør det til en vigtig ordre for FLSmidth, udtaler administrerende koncernchef i FLSmidth Jørgen Huno Rasmussen.

Håndtering af overliggende jord er en af de største omkostningsposter og udfordringer i forbindelse med minedrift i åbne brud. Når mineselskaberne ekspanderer og øger dybden af minerne, øges mængden af overliggende jord og efterspørgslen på udstyr til håndtering og fjernelse heraf.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094