23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Amida A/S
Jens Jacob Borregaard er fratrådt som bestyrelsesmedlem for Amida A/S til fordel for Peter Boe Rasmussen.

Amida A/S er en ordreproducerende virksomhed der er specialiseret i maskiner til produktion af fjernvarmerør.

Industriens Fond
Steen Scheibye er valgt til ny formand for Industriens Fonds bestyrelse, hvor han afløser Ole Trolle, der forlader bestyrelsen pga. aldersbestemmelserne i Fondens vedtægter.

Bestyrelsen udpegede ved konstitueringen Lisbet Thyge Frandsen, Grundfos Holding A/S som medlem, ligesom det blev vedtaget, at DI’s tidligere administrerende direktør Hans Skov Christensen fortsætter som næstformand i bestyrelsen.

Maersk Supply Service A/S
Flemming Edvard Ipsen er udtrådt af bestyrelsen for Maersk Supply Service A/S til fordel for Kenneth Murdoch.

NKT cables A/S
Dionysius Augustinus Martinus Maria Metzemaekers, Holland, er udtrådt af bestyrelsen. Thomas Hofman-Bang, administrerende direktør i NKT Holding A/S er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Velamp A/S
Jens Axel Birn har overtaget Ejvind Sandals post som formand i bestyrelsen for Velamp A/S. Christian Odgaard Pedersen er samtidig udtrådt af bestyrelsen.

Velamp A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i kvalitetsprodukter i støbejern og smedejern – fx lamper, vinduer, bænke og låger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094