23948sdkhjf

Det sker: Agil innovation hos Siemens - og hos dig?

Hvordan arbejder I nu, hvordan kan I hurtigt komme til at arbejde hurtigere og bedre?

Du har sikkert ikke et innovationsbudget i din virksomhed, men du kan sagtens komme i gang med at arbejde mere innovativt alligevel, uden det koster noget. På dagen finder du ud af, hvordan du frigør timer til at få det gjort, hvordan du sætter en helt enkel proces i gang og efterfølgende får de nye løsninger, processer eller produkter indarbejdet i virksomhedens mindset. Det er de to innovationseksperter og partnere i Sputnik5, du møder på dagen.

Gør som Siemens - afhold en hackathon - fra to år til to dage
Anders Sahl Hansen fra Sputnik5 fortæller om arbejdet med Siemens, hvor en typisk udviklingsproces normalt ville tage op til to år, men blev klaret på to døgn:

- Vi samlede 60 ingeniører fra hele verden til to døgns intensivt arbejde. Målet var sat på forhånd: En vindmølleplatform skulle optimeres med 15 pct., og den skulle gøres klar til salg en måned senere. Det var meget konkret: Det her skal I nå. Og det gjorde de!, siger han

Hvad er en hackathon, og hvorfor virker det?
Grunden til, at et hackathon virker, er, at man skyder genvej til beslutningerne: I et hackathon samler Sputnik5 alle interessenter, medarbejdere på alle niveauer og beslutningstagere. Der er ingen mulighed for at udsætte eller udskyde beslutningerne – og man behøver ikke afvente godkendelser, for beslutningstagerne er til stede. Så rykker det, og man får lynhurtige, bedre og billigere processer – om I skal udvikle en ny prototype, nye processer, en ny produktionslinje eller noget helt fjerde.

Innovationsprocesser - det er ikke så svært
Du bliver introduceret til flere forskellige metoder at skabe innovation på. Det er metoder, som alle kan arbejde med og få output ud af, uanset hvor stor eller lille virksomheden er.

På mødet kommer du til at forstå, hvad Sputnik5’s processer kan, og hvad du kan bruge dem til derhjemme. Du kan gå lige hjem og sætte processen i gang. Og selvfølgelig med konkrete indsigter i, hvordan I implementerer det nye mindset i virksomheden, holder arbejdet i gang og får det fuldført.

Sputnik5 er Innovation Labs strategiske innovationsenhed, som udvikler innovationsprogrammer og digitale produkter til industrien og den finansielle sektor.

Arrangementet arrangeres af IndustriAlliancen i samarbejde med Sputnik5 den 12. september i Århus klokken 8.30-11.30, og det er gratis at deltage.

Den sidste time er forbeholdt medlemmer af IndustriAlliancen, som kan sende deres spørgsmål og konkrete udfordringer ind til Anders Sahl Hansen og Martin Schorling fra Sputnik5, og få eksperternes konkrete, hands on bud på udfordringerne på dagen.

Yderligere information på IndustriAlliancens hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096