23948sdkhjf

Midtjysk maskinfabrik vinder millionordre

Vorning Maskinfabrik har udviklet nye transport- og logistiksystemer og vinder ordre på tocifret millionbeløb i Norge.
Hos Vorning Maskinfabrik har man rettet sine kerneprodukter mod nye markeder. Det har givet gevinst i form af en tocifret millionordre i Norge.

- Vi skal opføre en ny fabrik for Norsk Resirk, der står for håndtering af al returpant i Norge, fortæller Kent Christensen, direktør i Vorning Maskinfabrik.

Håndtering af flasker og dåser kan umiddelbart synes fjernt fra arbejdet med cement og belægningssten, men det er ikke tilfældet:

- Vi er eksperter i håndtering, transport og logistik. Om vi håndterer cement, belægningssten, glas eller aluminium er ikke afgørende, fastslår Kent Christensen.

Transport og logistik
For tre år siden begyndte man hos Vorning Maskinfabrik at byde ind på opgaver, der lå i periferien af kerneforretningen med anlæg til betonindustrien.

- Vi har de seneste år fået ny viden og ansatte, der kan løse nye anlægsopgaver inden for transport, håndtering og behandling af stort set alle typer materialer, forklarer Kent Christensen.

Inden for de seneste par år har man hos Vorning blandt andet arbejdet med implementering af industrirobotter i transportsystemer.

- De seneste år har vi oparbejdet viden til at lave specialmaskiner til industri, food og non-food sammen med vores søsterselskab TS Maskinfabrik, fortæller Kent Christensen.

Anlægget til Norsk Resirk er allerede under opbygning og forventes i fuld drift til efteråret 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079