23948sdkhjf

En ordentlig basse fra Mazak

Nyt bearbejdningscenter kan håndtere emner med diameter på 1.300 mm, længde på 8 meter og en vægt på 15 ton

Idéel til tunge emner med ekstra stor diameter.

Det er, hvad Yamazaki Mazak slår på, når det handler om præsentationen af det horisontale multi-task bearbejdnsingscenter Integrex e-800H.

Maskinen kan håndtere emner på op til 1.300 mm i diameter, 8 meter i længden og 15 ton i vægt, og maskinen giver mulighed for at fuldføre alle operationer i en enkelt opsætning, herunder drejning, fræsning og boring uden at skulle flytte komponenten til en anden maskine. Ee-800H er den største maskine i Mazaks horisontale Integrrex-portefølje, og den er udstyret med en 45KW drejespindel, som præsterer 10.000 omdrejninger i minuttet.

Den 5-aksede maskine har også et værktøjsmagasin med 40 pladser som standard, og der er mulighed for udbygning med op til 120 værktøjer.

Mazak peger på, at maskinen ud fra funktionalitetsperspektiv også har en række ergonomiske egenskaber at byde på, herunder interne og eksterne trin for at lette tilgængeligheden; to store glasvinduer i hver dør for bedre synlighed; vipning og drejning på CNC-kontrolpanelet og LED-belysning. Endelig tilbyder Integrex e-800H let og hurtig programmering takket være Mazaks styring SmoothX.sdh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109