23948sdkhjf

LINDKON aps udvider med nyt forretningsområde

Den nordjyske virksomhed har fået eneforhandling i Norden på gitterrammer og –containere fra en tjekkisk producent.
Hidtil har LINDKON aps mest været kendt som leverandør af metalkomponenter, som virksomheden får produceret hos tjekkiske producenter, og det er netop forbindelserne til Tjekkiet, der også har skaffet det nye forretningsområde til Pandrup.

- Vi har indgået et samarbejde med en fabrik dernede, som producerer gitterrammer og gittercontainere. Det er selvfølgelig ikke udelukkende transportbranchen og industrien, der får gavn af produkterne, da forarbejdningen er så nydelig, at produkterne også kan bruges i udstillingsøjemed i detailbranchen, og alle som har et behov for god og sikker opbevaring, kan få fornøjelse af vores nye produkter, forklarer Jørgen Fæster Pedersen.

Ny salgschef står for markedsføringen
Han er netop blevet ansat som salgschef hos LINDKON aps med særligt fokus på de nye produkter. Det bliver derfor ham, der skal stå i spidsen for salget i hele Norden, hvor den nordjyske virksomhed har fået salgsrettighederne.

- Hidtil har LINDKON aps mest haft danske kunder. Derfor har vi rettet henvendelse til Aalborg Universitet, for at få udarbejdet en markedsundersøgelse i Norden, vi er i denne forbindelse blevet tilbudt en studerende i fem måneder til at forestå dette projekt. Det skal være indsparket til at gå i gang og indtage det nordiske marked, fortæller Jørgen Fæster Pedersen.

Kunderne behøver dog ikke vente så længe. I Danmark er produkterne allerede sat i distribution via hjemmesiden www.gitterrammer.dk , og de første kunder har fundet frem til Pandrup-virksomheden.

Debutant på messe
Næste step bliver en mere målrettet markedsføring, og derfor har LINDKON aps valgt at udstille på Transport 2011, der løber af stabelen i Herning fra 6.-9. april.

- Det er første gang, vi er på sådan en type messe – og det bliver udelukkende med de nye produkter. Man kan møde os i hal M på stand 9800, siger Jørgen Fæster Pedersen, der ikke er i tvivl om, at kunderne vil tage rigtig godt imod de nye produkter:

- Det er en rigtig god måde at opbevare godset på. Det er nemt at håndtere. Fordelen ved produkterne er, god og sikker opbevaring, de optager minimal plads, når de ikke bruges, da gitterrammer og containere kan foldes sammen. Og vi har de suverænt laveste priser i Danmark, så vi har store forventninger til det, slutter Jørgen Fæster Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062