23948sdkhjf

Trekløver i spidsen for NHI

Tre ledende medarbejdere har overtaget den vestjyske leverandør af hydrauliske værktøjer.
Steen Lehmann Larsen, Kim Vinther og Jan Rod har overtaget NHI. De tre har hver købt en ligelig andel af virksomheden.

- Vi har alle været ansat i virksomheden mellem tre og 12 år, og vi fortsætter alle tre med at have de samme ansvarsområder som hidtil. Det vil sige, Kim har med internt salg, logistik og værksted at gøre, Jan har fokus på eksternt salg, mens jeg ved siden af eksternt salg også tager mig af administrationen, siger Steen Lehmann Larsen, der har fået titlen som direktør.

Business as usual
Esbjerg-virksomheden har rødder 25 år tilbage og startede oprindeligt i Aalborg. Specialet er hydrauliske værktøjer, og det bliver der ikke lavet om på med de nye ejere.

- Forretningen vil køre, som den altid har gjort. Vi har i alle årene fokuseret på hydraulisk værktøj. Vi fortsætter også med Enerpac som vores hovedprodukt, som de senere år har fået mere fokus på områder som spænding af bolte, momentspænding og løfteopgaver for vindmølle-, offshore- og byggeindustrien, fortæller Steen Lehmann Larsen.

De tre har overtaget virksomheden efter Robert Jørgensen, der valgte at sælge på grund af sygdom.

Fokus på nye forretningsområder
Formelt har de nu stået i spidsen for virksomheden i en måneds tid, og de forventer at vokse og udbygge forretningen i de kommende år.

- Vores fokus ligger på at udvikle forretningen med nye forretningsideer, nye opgaver med fokus på kundens behov, siger Steen Lehmann Larsen.

- Der kommer flere og flere store projekter – og specialopgaver, som vi ikke så for få år siden, fordi danske virksomheder er blevet mere internationale, tilføjer Steen Lehmann Larsen.

Fin start på 2011
I 2009 blev NHI kåret som gazelle-virksomhed, og den vækst ser ud til at fortsætte:

- Vi har haft god vækst og har fået en fantastisk fin start på 2011 og regner med øget vækst i de kommende år, slutter Steen Lehmann Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078