23948sdkhjf

To midtjyske virksomheder fik ministerbesøg

Finansminister Kristian Jensen var mandag på besøg hos Tefcold og Siemens Gamesa

Dagens første stop var hos Siemens Gamesa i Brande, hvor Kristian Jensen blandt andet hørte mere om udviklingen i den fusionerede vindmølleproducent, der stadig er blandt Danmarks største industrivirksomheder med 5.700 ansatte. Det skriver Horsens Folkeblad.

- Det er en opfølgning på energiaftalen. Fabrikker som Siemens Gamesa er utroligt vigtige for Danmark og hele vores "brand" - hvad vi gerne vil være kendt for som land. Det handler også om produktion - hvad er det vi skal gøre for at beholde arbejdspladserne i Danmark, sagde Kristian Jensen ifølge Horsens Folkeblad efter besøget.

Efterfølgende gik turen videre til Them Mejeri og Skive-virksomheden Tefcold, der sælger køle- og frysemøbler til blandt andet supermarkeder og restauranter. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Jeg får en masse ud af at besøge de virksomheder. I det jyske er der masser af mindre og mellemstore virksomheder, og det er vigtigt at sikre, at der er et godt sammenspil mellem de offentlige myndigheder og så de virksomheder. At rammevilkårene for dem er i orden. Her har det været spændende at høre om kontroldelen af virksomhedens produkter, for det er også en vigtig faktor for danske virksomheder. At den kontrol man forlanger af virksomhederne herhjemme står mål med virksomheder i Tjekkiet eller Tyskland. Det skal helst være samme krav - så må man gøre op, om det er på et højt og lavt niveau, og der er jeg nok til høje krav på det miljømæssige og lavere krav i forhold til det administrative, sagde Kristian Jensen til Viborg Stifts Folkebald.

Originalartikler: https://hsfo.dk/erhverv/Finansministeren-besoegte-Siemens/artikel/182761

https://viborg-folkeblad.dk/viborg/Minister-besoegte-Viborg-virksomhed/artikel/387556

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172