23948sdkhjf

Technicon skal forhandle robotgribere

Den nordjyske virksomhed er blevet ny forhandler af Purple Robotics PR10

PR10-vakuumgriberen er specielt designet til cobots. De fleksible arme med det tilhørende justerbare vakuum gør det nemt og enkelt at håndtere en bred vifte af elementer i varierende størrelser.

Technicon er i forvejen kendt for blandt andet sine skalerbare Flex Celle-moduler, og ved at blive fremtidig leverandør af Purple Robotics kan Technicon føre endnu et produkt til sin pallatte af robot- og automationsløsninger målrettet fremstillingsindustrien.

CEO Casper Hansen, Technicon, glæder sig over det nye samarbejde:

- Technicon har som erklæret mission at styrke mulighederne for at skabe mere fleksible og skalerbare produktionsmiljøer gennem smartere automations- og robotløsninger. Det samme har Purple Roboticcs, der ligesom Technicon udspringer af et vidensmiljø, hvor ingeniører med passion for robotter og lyst til at flytte grænser mødes, siger Casper Hansen.

Også CCO Kenneth Bruun Henriksen, Purple Robotics, ser frem til samarbejdet:

- Ved at Technicon fremover bliver leverandør af Purple Robotics PR10, styrkes adgangen til yderligere en innovativ og produktivitetsfremmende plug & play-løsning, der ofte vil være anvendelig på under 30 minutter. Samarbejdet vil utvivlsomt skabe værdi og synergi for endnu flere danske virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109