23948sdkhjf

Prestigeprojekter til vandfirma

Aqua-Teknik fra Esbjerg skal både bygge i Norge, Sverige og Københavns Zoologiske Have de kommende år.
Der er flere millioner kroner og en stor del prestige på spil for Aqua-Teknik, som i øjeblikket kan fremvise tre lukrative projekter forskellige steder i Norden.

I Norge har Aqua-Teknik fået hovedentreprisen på vandbehandlingsdelen i det nationale, nye svømmestadion i Norge, som skal stå færdigt i 2013.

I Sverige skal firmaet etablere fem vandbehandlingsanlæg for Lund Kommune.

Og endelig står Aqua-Teknik bag tre vandbehandlingsprojekter i Københavns Zoologiske Have, hvor der skal opbygges en såkaldt arktisk ring til isbjørne, sæler og fugle.

- Vi er ret stolte over, at vi har fået dette zoo-projekt. Vi ved, at folk i hele zoo-verdenen ser på, hvad de gør i København, så det projekt bliver noget af et udstillingsvindue for os, siger eksportdirektør og medindehaver Inge Lønborg Carlsen til Børsen.

Storprojekt i Dubai
Som om det ikke var nok, har Aqua-Teknik netop indgået en samarbejdsaftale med en amerikansk leverandør om et grønt og miljørigtigt rensningsfilter i det nystartede aktieselskab Defender Europe
A/S.

Aqua-Teknik blev for alvor kendte, da The Arab City for fem år siden valgte det Esbjerg-baserede firma til et milliardprojekt, som kastede en kontrakt på 125 mio. kr. af sig.

Trods både globale økonomi- og Muhammedkriser kører projektet fortsat på fuld knald i Dubai, forsikrer Inge Lønborg Carlsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094