23948sdkhjf

Haarslev-familie vinder over kapitalfond i retten

Det var helt i orden, at stifteren af Haarslev Industries åbnede konkurrerende virksomhed slår Østre Landsret fast

I 2012 overtog kapitalfonden Altor aktiemajoriteten i Haarslev Industries fra Odin Equity Partners, der selv havde købt den fra familien Nielsen i 2006.

I 2016 forlod stifter Leif Østergaard Nielsen bestyrelsen hos den fynske producent af maskiner til forarbejdning af kødaffald, og samme år startede han det konkurrerende selskab Oestergaard A/S.

Altor forlangte dog et forbud på tre år mod at sælge produkter magen til Haarslevs og ligeledes et forbud mod at ansætte medarbejdere fra Haarslev Industries. Det skriver Børsen.

Det krav er imidlertid blevet afvist af først Sø- og Handelsretten og nu Østre Landsret i to klare kendelser.

- Derved har kampen for at få Oestergaard etableret ikke været forgæves, selvom vi stadig er meget chokerede over de aggressive metoder, der blev brugt for at hindre opstarten af vores virksomhed med tidligere PET-folk til overvågning af vores medarbejdere, herunder brug af gps-sendere monteret på vores biler, siger administrerende direktør Henrik Fogh Sørensen til Børsen.

Han henviser til, at Haarslev Industries og Altor havde hyret et sikkerhedsfirma til at overvåge Leif Østergaard Nielsen og Claus Østergaard Nielsen, der stadig har en ejerandel i Haarslev Industries.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078