23948sdkhjf

Tempus Heat udvider med nyt lager

Virksomheden har flyttet lageret til Horsens og administrationen til Hørsholm

Tempus Heat har i løbet af sommeren udvidet sin forretning med et nyt lager i Horsens samt flyttet administrationen fra Løsning i Østjylland til Hørsholm i Nordsjælland.  

- Vi oplever en fortsat stigende efterspørgsel efter vores systemløsninger indenfor energieffektiv komfort og industriopvarmning, hvorfor vi har valgt at flytte til nye og større faciliteter. I midten af juli er vores lager og kontorfaciliteter derfor rykket fra den hidtidige adresse i Løsning til Vågøvej 13 i Horsens. Ved samme lejlighed er vores administration flyttet til afdelingen på Slotsmarken 18 i Hørsholm, siger administrerende direktør Ronnie Haugaard Rasmussen, Tempus Heat.

Ændringerne foretages for at sikre fokus på kerneforretningen, som siden Tempus Heats etablering i 2016 har været rådgivning, dimensionering og support på produkterne fra Frico. 

- Den forøgede lagerkapacitet sikrer vore kunder større tilgængelighed, øget fleksibilitet og kortere leveringstider på løsninger indenfor vores produktkategorier – lufttæpper, kaloriferer, strålevarme og konvektorer. Det nye setup vil sikre, at vi i fremtiden kan gennemføre dag-til-dag levering af endnu flere produkter i endnu større mængder, siger Ronnie Haugaard Rasmussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094