23948sdkhjf

Offshore fundamentproducent rykker ind på Lindø

Lindø Industripark og Smulders Group har netop indgået en betinget aftale om leje af faciliteter på det gamle værft.
Smulders Group er producent af fundamenter og tårne til havvindmøller. Med etableringen af ekstra produktionskapacitet på Lindø vil Smulders Group’s vindmølledivision yderligere styrke sin position i Nordeuropa samtidig med, at Lindø Industripark tager endnu et vigtigt skridt mod målsætningen om at etablere et internationalt og innovativt offshore vind-cluster.

Aftalen med Smulders Group er projektbaseret med et gensidigt ønske om at udbygge og forlænge samarbejdet.

Stigende interesse
- Smulders Group er en markant aktør på vindmøllemarkedet, og vi glæder os over, at de har set et stærkt match mellem deres ekspansive ambitioner og Lindø Industripark, hvor vi har Nordeuropas bedste faciliteter til effektiv produktion af fundamenter til offshore vindmøller. Vi er naturligvis utroligt glade for at have fået denne aftale på plads, og det er af stor betydning at få endnu en markant lejer ind i industriparken, som er med til at sikre fortsat produktion og udvikling på Lindø, siger Michael Nymark Hansen, divisionsdirektør i Lindø Industripark.

Skibsproduktionen på Lindøværftet lukker primo 2012, og allerede nu er der på Lindø mere end 30 virksomheder, som har etableret sig i industriparken – og interessen er stigende.

- I industriparken er vi meget glade for den positive modtagelse, vores projekt har fået. Der er for os ingen tvivl om, at vores centrale placering med egen havn, unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger danner den optimale ramme for det vindmølle-cluster, vi håber på at skabe her på Lindø. Gode relationer og velvilje i forhold til både offentlige og private aktører i kombination med stor interesse for samarbejde fra uddannelses- og forskningsmiljøer er med til at gøre miljøet på Lindø unikt, og vi ser lige nu de begyndende linjer tegnet i forhold til et driftigt miljø, hvor innovation og produktion går hånd i hånd, og hvor et øget politisk fokus på Danmark som vindmølle-nation vil fremme muligheder og konkurrencedygtighed i internationale sammenhænge, udtaler Michael Nymark Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078