23948sdkhjf

Møn Maskinbyg udvider maskinparken

Møn Maskinbyg tager til oktober et nyt 5-akset CNC-beabejdningscenter i brug

Hos Møn Maskinbyg oplever man stigende efterspørgsel på mere avancerede maskinløsninger, som kræver produktionsudstyr med høj præcision og ydelse.

Møn Maskinbyg går et travlt efterår i møde, dels i kraft af en stabil kundetilgang, men også på grund af de positive takter der er at spore hos virksomhedens ”gamle” kunder.

Hos Møn Maskinbyg er man begejstret over den positive udvikling, som man tilskriver, at det er lykkedes at fastholde en høj kvalitet i løsningerne, kombineret med en dyb involvering i de kundeprojekter, virksomheden arbejder med.

For at sikre, at virksomheden også i fremtiden kan leve op til de øgede krav, der stilles til kvaliteten, har man investeret i et 5-akset CNC-bearbejdningscenter fra Haas Automation. Maskinen leveres af Edstrøms Værktøjsmaskiner i oktober.

Den nye maskine gør det muligt at fremstille emner, som i præcision lever op til selv de strengeste krav fra virksomhedens kunder. I tillæg til højere kvalitet forventer virksomheden at opnå øget kapacitet samt en mere fleksibel produktion.

Med den nye maskine kan virksomheden udnytte ”dynamisk fræsning” endnu bedre, og med ”high speed milling” kan nogle sager produceres mere rentabelt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11