23948sdkhjf

Værktøjsmaskiner kommer på museum

Yamazaki Mazak åbner nu sit eget historiske museum med værktøjsmaskiner i forbindelse med maskinproducentens 100 års jubilæum

Det nye museum for værktøjsmaskiner, som forventes åbnet i efteråret 2019, vil blive placeret i Minokamo, Japan på den nyrenoverede underjordiske fabrik, Yamazaki Mazak Optonics Corporation, som på nuværende tidspunkt fungerer som firmaets produktion af lasermaskiner.

Det interaktive museum giver besøgende mulighed for at se, røre og lære om maskinværktøjer og deres historie. Det overordnede mål med det nye anlæg er at fejre maskinens historie og uddanne den næste generation medarbejdere

Maskinværktøjer, der almindeligvis benævnes "Modermaskiner", bruges til at lave en bred vifte af komponenter, der anvendes på tværs af industrien, fra luftfart til automotive, medicinske og energiforbrug. Museet vil udstille traditionelle værktøjsmaskiner i drift, samt fremvise de mange produkter der er bearbejdet på dem, herunder et damplokomotiv, biler og fly.

Museet vil også fremvise et område med et fleksibelt produktionssystem, hvor de nyeste værktøjsmaskiner med integreret "Internet of Things"-kapacitet bliver vist. Det giver besøgende et indblik i maskinudvikling, fra de tidligste enkelt- og to-aksede drejebænke til de mest moderne multi-akse bearbejdningscentre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.22