23948sdkhjf

Purple Robotics griber ud efter danske kunder

De første salg kom som en overraskelse for den fynske robot-iværksætter

Udlandet har allerede udvist interesse for Purple Robotics "plug-and-play" vakuumgriber. Nu vil den fynske robot-iværksætter med tidligere medejer af Universal Robots Lasse Kieffer i spidsen have fat i danske kunder. 

Rammen om forsøget bliver robotmessen R-18 den 11.–13. september i Odense. 

- Jeg havde forventet, at vi ville opleve mest interesse fra Danmark, før vi ville komme ud i andre lande, men vores første salg var i Kina, Indien og USA. Det var en overraskelse. Derfor håber jeg selvfølgelig, at vi kan få nogle gode kontakter i vores nærområde, som er Odense, og meget gerne nogle slutkunder til reference-cases, siger Lasse Kieffer, direktør for Purple Robotics. 

Tætte relationer til UR og Bila 
Vakuumgriberen vil blive sat op i robothallen i Odense Congress Center. Her kommer Purple Robotics til at stå på en stand sammen med Bila Robotics, som er leverandør af firmaets produkter. 

- Bila Robotics er også distributør for Universal Robots, så derfor giver det rigtig god mening for os at stå på samme stand på R-18. Det giver os muligheden for at vise, hvordan produkterne fra Purple Robotics nemt kan bruges på en UR-robot, siger Lasse Kieffer. 

Vakuumgriberen fra Purple Robotics blev for nyligt vist frem på den store robot- og automatiseringsmesse i Tyskland, Automatica.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094