23948sdkhjf

Ny robot hos Celsa Steel Service

Det kommer til at betyde en 12-dobling af produktionen

Armeringsspecialisten Celsa Steel Service har netop investeret i avanceret robotteknologi, som effektiviserer produktionen af dobbeltsvejste armeringskurve til sekant‐løsninger.

Sekant-løsninger bruges især til fundering på havneområder og andre steder med vanskelige jordbundsforhold. I disse år omdannes en række gamle havneområder til beboelse, og der er derfor god efterspørgsel efter denne type armering.

Den nye svejserobot, som i øjeblikket monteres i Ølstykke, er for Celsa Steel Service en del af en større investering i produktionsoptimering, der øger fabrikkens kapacitet og leveringsevne inden for kompleks armering.

Aktuelt er fabrikken ved at flytte ind i to nærliggende haller, 300 meter fra den nuværende fabrik. Den ene hal skal huse den nye svejserobot. Den anden hal vil skabe markant bedre rammer for den i forvejen store produktion af håndsvejste løsninger.

- Vores investering i den nye robot er en del af en større plan, som gør, at Celsa Steel Service dækker et væsentligt bredere felt af entreprenørernes efterspørgsel. Med robotten øger vi vores daglige kapacitet markant, så vi fremover kan producere 12 gange så mange sekantkurve, som før. Det optimerer vores produktionsprocesser og styrker vores konkurrenceevne – til fordel for både entreprenørerne og deres kunder, siger Søren Kilmose, Celsa Steel Service.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079