23948sdkhjf

Polytech planlægger ny fabrik

Det er de store leverandører, der kommer til at overleve, mener direktøren

I 2016 lancerede Polytech et helt nyt produkt til forkantbeskyttelse af vindmøllevinger. Det kan øge levetiden på vingerne, og Bramming-virksomheden har derfor haft store forventninger til salget, skriver Finans.dk.

Første år blev der dog kun solgt 100 forkanter, men i år lyder salget indtil videre på 1.500.

Samtidig er Polytech generelt vokset eksplosivt. Siden 2013 har virksomheden tidoblet antallet af ansatte til cirka 370 og åbnet afdelinger i Kina og USA.

Og der er planer om en helt ny fabrik, skriver Finans. Den skal sikre, at Polytech kommer tættere på kunderne, men den kommer hverken til at ligge i Europa, Kina eller USA.

- Vores kunder har konsolideret sig, og for bare 10 år siden var der 20 virksomheder i vesten, der lavede vindmøller – nu er der seks væsentlige tilbage. De har brug for leverandører, som ikke bare har ét varenummer. Det er lidt som i detailhandlen, hvor kunderne prøver at undgå slagteren, bageren og skomageren. De vil ind i supermarkedet, hvor de kan få god vejledning om en langt større produkt-portefølje end bare en enkelt. Dem, der kommer til at overleve, er store leverandører med globale fodaftryk og høje kompetenceniveauer, siger administrerende direktør Mads Kirkegaard til Finans.dk.

Originalartikel: https://finans.dk/protected/erhverv/ECE10785296/dansk-underleverandoer-vil-hoeste-millioner-paa-vindmoelleproblemer/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078