23948sdkhjf

GE vil have en bid af offshore-markedet

Amerikanske General Electric vil ikke lade Siemens og Vestas dele markedet for offshore-vindmøller. En ny 4 megawatt mølle skal sørge for, at GE får fodfæste på markedet.
I disse dage løber den europæiske vindmølleforenings konference af stablen i Bruxelles. Og det er netop her, at GE skarpt har indikeret, at de vil have en bid af offshore-markedet.

Vindmøller til offshore har hidtil været domineret af Siemens og Vestas, men med introduktionen af 4 megawatt møllen fra GE, er der udsigt til, at en tredje spiller vil tage konkurrencen op.

- Vi er stolte over at annoncere vores næste milepæl i vores offshore strategi. Vores 4,1-113 mølle repræsenterer vores mest avancerede teknologi. Det er den eneste direct-drive vindmølle, der i dag er designet specifikt til offshore, siger Victor Abate, Direktør for GE's vindmølledivision, i en meddelelse ifølge yourindustrynews.com skriver EPN.

General Electrics første offshore kontrakt er kommet i land. En kontakt der betyder, at der skal leveres en enkelt mølle til Göteborg Energi i løbet af årets sidste seks måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079