23948sdkhjf

Nyt fra Mori Seiki

Værktøjsmaskiner 2011: Horisontalcenter med 2 palletter og mulighed for blandt andet fuld 4. akse rundbord samt tilslutning af pallettepool-systemer.
NHX4000 tilbydes som Value-for-money alternativ til NH-serien, som er solgt i mere end 6.000 styk verden over. NHX-maskinerne er opbygget på et maskinstativ, som hviler på tre punkter, hvilket gør, at maskinen er meget enkel at installere og oprette.

NHX-maskinerne er konstrueret på basis af de kendte Mori Seiki-principper, hvor præcision og stivhed er nøgleordene. Der er anvendt væsentlig færre dele ned i NH-maskinerne, hvilket muliggør dette prisbillige alternativ.

NHX er udviklet på baggrund af 3.000 kunde feedback, og nøglebegreberne under udviklingen har været stivhed og præcision, termisk stabilitet og energibesparelse.

Mori Seiki anvender et meget stabilt maskinstativ, hvor de lineære føringer for X- og Z-aksen er placeret højt, maskinens spindel er opbygget med et meget stabilt spindelleje, ligesom palletterne fastholdes præcist og stabilt via et meget højt moment. Maskinernes høje præcision opnås blandt andet ved hjælp af reduceret vægt for alle bevægelige dele samt anvendelse af høj præcisions Magnescale linealer for X-, Y- og Z-aksen som standardudstyr.

NHX-maskinerne anvender en kompakt CNC-styring, som forbruger mindre strøm, en hydraulikenhed hvor pumpen via en accumulator kan stoppes under standby, og LED-lamper for at reducere miljømæssige belastninger.

NHX-maskinerne er udrustet med Mori Seiki’s unikke MAPPS IV styring, hvor ESPRIT CAM software tilbydes som ekstratilbehør. Der tilbydes opkobling til Mori Net, som tilbyder online kundesupport og mulighed for at downloade blandt andet værktøjsdata. NHX-serien lever op til verdensomspændende sikkerhedsstandarder som CE, UL og ANSI.

Se maskinerne på Værktøjsmaskiner 2011 stand nr. C-4306.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094