23948sdkhjf

Tonstunge stålordrer til brandvarm branche

Fynsk metalvirksomhed skal levere flere tons stålprofiler til sommertravl solarbranche.

De mange solskinstimer har givet travlhed i profilvalseafdelingen hos Ib Andresen Industri, hvor de skal producere 5.000 tons stålprofiler over de næste tre måneder.

- Der er godt gang i solarbranchen. Det kan vi både se på de ordrer vores kunder lægger, og mærke på den travlhed, vi oplevede på årets Intersolar-messe i München, fortæller en tilfreds Carsten Damsgaard, Sales Manager hos Ib Andresen Industri.

Ordrerne skal leveres til projekter i Danmark, Ukraine, Albanien, Polen, Holland og Portugal, hvilket stiller store krav til logistikken, da projekterne leveres i netop den takt som sitet anvender profilerne.

Ombygget profilvalselinje
Det er ikke kun i salg, at Ib Andresen Industri har haft fokus på solarbranchen, men også i produktionen. Om det fortæller Morten Rasmussen, Production Manager hos Ib Andresen Industri:

- Vi har ombygget en eksisterende profilvalselinje til at håndtere profiler op til 13 meters længde til solarbranchen, så vi nu kan producere solarprofiler på syv profilvalselinjer i Langeskov og én i Fredericia samtidigt. Det har øget vores kapacitet for solarprofiler og dermed muliggjort, at vi endnu bedre kan indfri branchens forventninger til korte leveringstider og stort volumen, fortæller han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078