23948sdkhjf

Ny millionordre til Nicon Industries

Ordren omhandler denne gang stålkonstruktioner til riggen Mærsk Guardian.
Med kun få ugers interval har Nicon Industries hentet to storordrer. Denne gang har virksomheden indgået en ordre med FAYARD om præfabrikation og montage af stålkonstruktioner til riggen.

Den samlede ordre udgør et tocifret millionbeløb og skal gennemføres fra marts til juli 2011.

Afsæt ind i offshore-segmentet
Riggen Mærsk Guardian ankommer til Hirtshals i maj 2011, hvor FAYARD står som hovedentreprenør for et 60 dages værftophold med mange forskellige renoverings- og ombygningsarbejder. Riggen der er bygget i 1986, kommer ind fra en kontrakt med Talisman, hvor den har opereret i Norsk Sektor.

- Vi er utrolig glade for denne aftale, der naturligt styrker samarbejdet med FAYARD A/S, og samtidig giver os et vigtigt afsæt ind i offshore-segmentet. Som et led i vores strategi har vi ønsket at positionere os inden for offshore-segmentet, og vi får nu en enestående mulighed for dette, siger direktør for Nicon Industries, Anders Hecht-Pedersen, og fortsætter:

- Ordrerne sikrer beskæftigelsen for vores nuværende ansatte, ligesom der også kan blive tale om at projektansætte medarbejdere, mens riggen ligger inde. Endeligt vil nogle af vores faste samarbejdspartnere også nyde godt af ordrerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125