23948sdkhjf

Lego udvider produktion i Tjekkiet

Kapaciteten på Lego-fabrikken i Kladno, Tjekkiet udvides med 25 %. Cirka 200 medarbejdere skal ansættes. Byggeriet forventes at stå færdigt i maj 2012.
I april begynder udvidelsen af Legos fabrik i Kladno, Tjekkiet. Byggeriet omfatter to nye produktionshaller, hvor der skal pakkes Lego-æsker til primært det europæiske marked. I alt udvides fabriksarealet med cirka 17.000 kvadratmeter. Udvidelsen skal efter planen være klar til produktion i maj 2012.

Fabrikken i Tjekkiet blev for et halvt år siden udvidet med en ny produktionshal og højlager, men på grund af den øgede efterspørgsel på Lego-produkter, er kapaciteten allerede fuldt udnyttet i 2011. Derfor udvides kapaciteten nu igen.

Otte ekstra pakkelinjer
Med den planlagte udvidelse får fabrikken i Tjekkiet otte ekstra pakkelinjer og kan øge produktionen med 25 %. I forbindelse med udvidelsen skal der ansættes cirka 200 nye medarbejdere. Fabrikken har i dag godt 1.100 ansatte.

Udover de nye produktionshaller udvides lagerkapaciteten, og der opføres et nyt administrationsområde, kantine, parkeringspladser samt et nyt indgangsparti.

- Udvidelsen af fabrikken er en stor og spændende udfordring, som vi ser frem til. Vi er i fuld gang med at lave planer for de kommende måneder, blandt andet skal vi rekruttere og træne mange nye medarbejdere, fortæller fabrikschef i Tjekkiet, Carsten Rasmussen.
Læs mere om: Lego
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079