23948sdkhjf

BWSC og MAN Energy får ordre på 56 MW kraftværk

Fire nye motorer skal erstatte ni aldrende af slagsen

Kraftværksspecialisten Burmeister & Wain Scandinavian Contractor (BWSC) har i et konsortium med MAN Energy Solutions (MAN ES) modtaget en ordre på levering af et  56 MW kraftværk i Bermuda.

Det er Belco på Bermuda, der har placeret ordren til en værdi af 100 millioner dollars.

Erstatter 9 udtjente motorer
Anlægget på Bermuda skal opføres på Belcos eksisterende Pembroke Power.

Projektet er et komplet nøglefærdigt kraftværk til erstatning for udtjent genereringskapacitet, hvilket indebærer opførelse af en helt ny motorhal til fire MAN dual-fuel motorer og al dertilhørende infrastruktur.

De nye motorer skal erstatte ni (ud af 17) udtjente motorer som Belco planlægger at udskifte frem mod 2020.

De nye motorer har kapacitet til at køre på både brændselsolie og naturgas; Belco vil dog fortsætte med at bruge brændselsolie, indtil en national brændstofpolitik er besluttet og effektueret på Bermuda. 

Kritisk infrastruktur
Projektet finansieres ved lån fra den internationale bank HSBCs afdeling på Bermuda med eksportkreditgaranti fra EKF, en stærk hjælp i konkurrencen for at opnå internationale kontrakter som denne.

- Dette er et vigtigt øjeblik i vores virksomheds historie, siger Belcos CEO, Sean Durfy.

- Nu har vi den nødvendige finansiering på plads og kan endelig gå videre med opførelse af denne kritiske infrastruktur. Vi er meget glade for samarbejdet med BWSC-MAN ES, da de er førende indenfor deres disciplin. I lyset af projektets betydning for stabil og pålidelig elforsyning til Bermuda er det afgørende, at vi har en leverandør, der har dokumenteret erfaring, og som kan give os langsigtede omkostningsfordele ud over de oprindelige bygge- og anlægsomkostninger.

Det nye anlæg vil sammen med kraftværksanlægget leveret af BWSC i årene 2000 og 2005  være grundlag for at sikre Bermudas godt elforsyningen hos 60.000 indbyggere fremover.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094