23948sdkhjf

Det sker: Industri 4.0 – fra buzzword til bundlinje

Den 25. september slår Velux i Østbirk dørene op for alle små og mellemstore virksomheder, der vil styrke konkurrenceevne og forretning gennem ny teknologi og digitalisering

Digitalisering og ny teknologi skal være med til at løfte produktiviteten i flere virksomheder.

Især i de små og mellemstore produktionsvirksomheder, hvor et øget fokus på ny teknologi og digitalisering for alvor kan rykke ved virksomhedernes konkurrenceevne.

Faktisk er det kun en tredjedel af de små og mellemstore virksomheder, der har et højt niveau af digitalisering, mens det er 85 pct. af de store virksomheder.

Og samtidig viser flere undersøgelser, at potentialet er enormt. De mest digitale virksomheder i Danmark har i gennemsnit over 20 pct. højere arbejdsproduktivitet end de mindst digitale virksomheder svarende til knap 135.000 kr. per årsværk (2014-tal).

Det er baggrunden for, at Velux, BusinessHorsens og Business Region Aarhus er gået sammen om konferencen ”Industri 4.0 fra buzzword til bundlinje”, hvor der bliver gået i dybden med konkrete eksempler på anvendelse af ny teknologi.

Konferencen er tilrettelagt, så deltagerne får lige dele inspiration, eksempler fra andre virksomheder og selv kan prøve kræfter med ny teknologi og få noget med hjem

På konferencen kan man blandt andre opleve:

  • Anders Hvid – CEO i DareDisrupt. Ekspert i, hvordan teknologisk udvikling påvirker markeder, virksomheder og mennesker.
  • Erick Thürmer – CEO i familievirksomheden Thürmer Tools, der producerer gevindværktøj. Ved hjælp af 3D-print og ny teknologi har han vendt udviklingen i virksomheden. Få historien om skiftet fra traditionel produktionsvirksomhed til teknologisk frontløber.
  • Input til anvendelse af ny teknologi fra både Velux, samt virksomhederne Beckhoff, Xtel og Qebula, som er eksperter i hvert deres område og medbringer cases inden for forretningsmodeller, data og organisering – alle vigtige områder inden for Industri 4.0.
  • Workshops med fokus på potentialet i den enkelte virksomhed.
  • Minimesse med leverandører og samarbejdspartnere.
  • Hele programmet kan ses her: http://www.conferencemanager.dk/Industri4-0
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094