23948sdkhjf

Ny ejer hos Hans Jensens Maskinfabrik

Som led i et generationsskifte har en ny ejerkreds overtaget aktiviteterne og aktiverne i Hans Jensens Maskinfabrik K/S. Det oplyser den hidtidige direktør og ejer Olaf Møller i en pressemeddelelse.

Bag overtagelsen står de to ejere af KM Fish Machinery, Kaj Christensen og Niels Kronborg Nielsen, sammen med Niels Peter Clausen, der bliver ny direktør for firmaet.

Tidligere ejer Olaf Møller fortsætter med en ejerandel og bliver tilknyttet firmaet som konsulent, ligesom Carl Bruun Jørgensen fra Bruun Engineering, der ligeledes bliver en del af ejerkredsen.

Firmaet vil blive videreført under navnet Hans Jensen Engineering A/S. Med udgangspunkt i det eksisterende produktprogram med industrielle fryseløsninger og doseringsanlæg vil der i samarbejde med KM Fish Machinery blive sat fokus på øget repræsentation på specielt eksportmarkedet.

Olaf Møller fortsætter som ejer af det tidligere Hans Jensen Engineering K/S, der er blevet omregistreret til Mullen K/S for at undgå en navneforvirring med de nye ejere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094