23948sdkhjf

Semco Maritime lander ny rig-ordre

Esbjerg-virksomheden skal opgradere Transoceans borerig Polar Pioneer. Projektet gennemføres i Tromsø og omfatter et værftsbesøg på to uger.
Projektet gennemføres i tæt samarbejde med Tromsø Havn, der skal levere logistikken, og flere lokale underleverandører vil ligeledes bidrage til projektet.

Semco Maritime skal stå for projektledelsen, der vil blive udført som et teamwork mellem den danske og den norske organisation i henholdsvis Esbjerg og Stavanger.

Første projekt i Nordnorge
- Dette projekt sikrer Semco Maritime en plads igen inden for rigopgraderinger i Norge, hvor vi har været fraværende siden den slags projekter blev udført af OIS Contracting, som nu er en integreret afdeling af Semco Maritime A/S, udtaler vice president Hans-Peter Jørgensen.

- Dette er det første større rigopgraderingsprojekt, der gennemføres i Nordnorge, og vi ser frem til udfordringerne og er glade for at Transocean Norge har valgt Semco Maritime som hovedentreprenør på dette projekt. Hvis alt går efter planen, vil det være det første af mange fremtidige projekter, fortsætter han.

- Rigopgraderinger i Norge er et fokusområde for Rig Projects, hvilket er grunden til, at vi har arbejdet på at skabe solide samarbejdsrelationer med velrenommerede virksomheder i Norge for at kunne give kunderne 100 % kvalificeret, effektiv og professionel service i forbindelse med denne type projekter. Vi ved, at der er stor efterspørgsel på rigopgraderinger i området, og vi er nu klar til at levere denne type projekter, siger Hans-Peter Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109