23948sdkhjf

On Robot gjorde fælles front på Automatica

Automatica: For første gang kunne On Robot, Opto Force og Perception Robotics vise sig frem som en virksomhed, og det blev en overvældende succes, lyder konklusionen

Kort før Automatica-messen i München kunne OnRobot afsløre, at man fusionerer med ungarske Opto Force og amerikanske Perception Robotics.

Målet er at skabe en global producent af robotudstyr såsom griberedskaber og sensorer.

- Det er simpelthen den perfekte storm, vi med det nye On Robot er gået ind i her i München. Automatica er jo den vigtigste robotmesse overhovedet i Europa. Vores timing er lykkedes fænomenalt godt, fordi vi netop umiddelbart før messen kunne nå i mål med sammenlægningen af tre robotselskaber til én samlet stærk aktør under navnet OnRobot, fortæller Niels Appel, CCO hos On Robot.

- På rekordtid har vi fået integreret de tre selskabers medarbejdere samt alt fra produktdesign til messestande og marketingmaterialer, så vi præsenterer os som ét stærkt brand. Her i München har vi fået mange positive reaktioner på visionen med On Robot som en global leverandør af værktøjer og tilbehør til samarbejdende robotter. Vi har fået dobbelt så mange leads, som forrige gang på Automatica. Vi har også fået en stribe besøg på standen fra potentielle nye forhandlere, som ønsker at indgå aftaler med os, fordi de ser mange fordele og megen synergi i at kunne få alskens udstyr til cobots ét sted, fortsætter han.

På produktsiden benyttede On Robot blandt andet messen til at lancere den nye robotgriber RG2-FT, som har indbygget kraft-moment-sensor, samt to nyheder fra virksomhedens nye kolleger hos Perception Robotics i Los Angeles i form af griberne Gecko Gripper og Polyskin Tactile Gripper. Inspirationen til Gecko-griberen kommer fra naturen og bruger det samme klæbesystem til at gribe med som fødderne på en gekko.

- Den internationale presse mødte talstærkt op til pressemøde, interviews og events på vores stand, så kendskabet til On Robot har også fået et globalt boost, siger Niels Appel.

Han kunne samtidig glæde sig over at Gecko Gripper vandt den prestigefyldte IERA Award ved en galla-event på messen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078