23948sdkhjf

Svejserobot-firma udvider i Danmark

Hollandske Kranendonk er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

Kranendonk indkøber og konfigurerer selv industrirobotterne og integrerer dem på store maskiner i Holland. Robotterne styres af et danskudviklet softwaresystem, der bygger på et komplekst offline programmeringssystem, der oprindeligt er udviklet til Lindøværftet i Odense.

- Vi har gennem de sidste år arbejdet på at vokse, og vi har klaret os godt og fået flere kunder med særlige ønsker. Der er for alvor gået hul på markedet også i Japan. Nu kigger vi også mod Kina, og for at sikre vores fortsatte vækst, er vi nu i gang med at finde to nye softwareudviklere til vores softwareudviklingsteam i Danmark, forklarer administrerende direktør og ejer Arie Kranendonk.

Dygtige softwareudviklere i Danmark
Set udefra vil det være naturligt at flytte softwareudviklingen til hovedkontoret i Holland eller Asien. Men det er det ikke for Kranendonk. De nøglemedarbejdere, der oprindeligt udviklede systemet, og som stadig arbejder fra kontoret i Danmark, er nemlig helt afgørende for videreudviklingen af det komplekse system, vurderer Arie Kranendonk. Han tilføjer, at der i Danmark er rigtig mange dygtige softwareudviklere.

- Da vores kode er meget avanceret og komplekst, tager det flere år at blive oplært i, og derfor er det fra Danmark, at vores softwareudviklere arbejder. For de er verdens dygtigste til lige netop denne opgave, siger Arie Kranendonk.

Klar til mere vækst
Teamet i Greve består af fire medarbejdere. Det antal skal fordobles inden for de nærmeste år. Men først skal den lille organisation med den flade struktur gøres klar til vækst.

Den opgave har HR-konsulent Jeannette Hallundbæk fra Hallundbæk Consult fået. Hun driver forretning i ErhvervsCentret og blev for et par år siden anbefalet af en anden selvstændig erhvervsdrivende i ErhvervsCentret i Greve, der hørte, at Kranendonk søgte en ny medarbejder og havde brug for hjælp til rekrutteringsopgaven.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.139