23948sdkhjf

MME Nordic fusionerer med to underleverandører

Medtech-virksomheden MME Nordic er inde i en positiv udvikling og styrker nu sin position ved at optage to nøgleleverandører i virksomheden via en fusion.

Det drejer sig om konstruktionshuset PH Teknik og ingeniørvirksomheden Daninco, der nu bliver en del af MME Nordic. Ejerne af de to underleverandører er i forvejen en del af MME Nordics ejerkreds.

I de godt to år, som er gået, siden MME Nordic blev etableret, har samarbejdet mellem de tre virksomheder fået stigende omfang.

- Vi er nu kommet til et punkt, hvor synergieffekten af en fusion af virksomhederne er indlysende. Dermed er fusionen en naturlig konsekvens af det gode samarbejde. Med fusionen integrerer vi mere end 20 års erfaringer med automatisering inden for medtech-branchen, udtaler MME Nordics administrerende direktør, Leif Amby.

MME Nordic har hovedsæde i Thisted, og der bliver med fusionen i alt 20 medarbejdere i virksomheden. Desuden bliver der opgaver til en del underleverandører i nærområdet.

- Med fusionen, og den vækst vi har oplevet den seneste tid, så får vi i nærmeste fremtid også brug for yderligere medarbejdere i virksomheden, siger Leif Amby.

MME Nordic vil fortsat have fokus på udvikling og fremstilling af avancerede automatiseringsløsninger på et internationalt niveau. Virksomheden leverer projekter fra ide til produktion. Kunderne er hovedsagelig større internationale medtech-virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079