23948sdkhjf

Industritekniker.nu runder 100 medlemmer

Virksomheden AM Værktøj i Odense blev medlem nummer 100 af foreningen Industritekniker.nu, som arbejder på at øge optaget af elever til Industritekniker og Værktøjsmager uddannelserne

Der er brug for kvalificeret arbejdskraft til metalindustrien, og det arbejder foreningen Industritekniker.nu stærkt på at skaffe ved at engagere de lokale industrivirksomheder rundt om landets erhvervsskoler.

I starten af maj fik foreningen medlem nummer 100, og det blev virksomheden AM Værktøj i Odense, som opnåede æren. AM Værktøj betegnes i den forbindelse som en dynamisk, kompetent, inspirerende og kvalitetsbevidst sparringspartner inden for metalindustrien, som prioriterer uddannelse og kompetenceudvikling højt. AM Værktøj har i dag omkring 60 medarbejdere, hvoraf seks-otte er lærlinge, og de er jævnt fordelt mellem industriteknikere og værktøjsmagere.

AM Værktøj bliver nu en del af det supportteam, som findes omkring erhvervsskolen SDE i Odense. Supportteamet består af lokale virksomheder, og de skal ses som bindeleddet mellem skole og virksomhed. De mødes tre-fire gange årligt for at igangsætte, planlægge og evaluere lokale tiltag, og foreningen på Fyn får støtte af Steen Nielsen fra Udvikling Fyn.

Foreningen omkring SDE har i øjeblikket 12 medlemsvirksomheder, og de kan glæde sig over, at det i foråret 2018 endelig blev besluttet at genstarte grundforløbet for industriteknikere i Svendborg.

Professionel bestyrelse
Industritekniker.nu gik overordnet ind i en ny æra sidste sommer, hvor organisationen etablerede en formel foreningsstruktur med en professionel bestyrelse med Lars Lynge, administrerende direktør Mazak Danmark som bestyrelsesformand.

Bestyrelsen består af professionelle ledere inden for metalindustrien, og formålet er at fremme kendskabet til industritekniker- og værktøjsmager-uddannelserne blandt de unge i hele landet. Henning Dam er ansat på deltid som erhvervs- og uddannelseschef for industritekniker.nu.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078