23948sdkhjf

Det sker: Leannetværk med fokus på effekt!

Et nyt netværk er startet i Nordjylland. Netværket vil fokusere på effektivisering og lean i små og mellemstore virksomheder. Det udbredes nu til Midtjylland med opstart den 15 marts.
Det er firmaerne Haabendal Management og Nextwork, som står bag netværket. Netværket havde sit første møde tirsdag den 1. marts. Fremmødet og emnerne fra mødet viser, at der er et behov for denne type netværk, hvor man på en lavpraktisk måde diskuterer, hvordan man kan effektivisere sin virksomhed.

Samtidig er netværket brugerdrevet, så det behandler de emner, den enkelte virksomhed føler er mest aktuelle. Oftest sidder der andre i gruppen, der kan byde ind med erfaringer eller andre input. De næste møder vil blandt andet omhandle emner som medarbejderinvolvering, styring af tavlemøder, lean i forsyningskæden mellem leverandør og kunde.

Nextwork ejes af Susanne Hansen, som har stor erfaring med at drive netværk med et solidt fagligt indhold. Haabendal Managment drives af Flemming Nørgaard, som har stor erfaring i at effektivisere virksomheder, blandt andet med lean.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11