23948sdkhjf

BWSC kommer i selskab med Widex, Danfoss og GN Resound

Kraftværkseksperten hædres for reaktiv brandslukning, effektivisering og automatisering

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor vinder den danske Supply Chain Pris 2017, der hvert år uddeles af Effektivitet.dk.

Dermed kommer virksomheden i selskab med virksomheder som Ambu, Widex, Danfoss og GN Resound, der tidligere har vundet prisen som danmarksmestre i Supply Chain. 

Udvikling inden for GSC
Begrundelsen for at tildele årets Supply Chain Pris til BWSC baseres på selskabets udvikling inden for Global Supply Chains.

BWSC har ingen egenproduktion, så alt indkøbes, hvorfor kompleksiteten er høj både teknisk og styringsmæssigt.

I forbindelse med udviklingen af GSC er der opbygget en ny vision og mission for GSC. Den har fungeret som taktgiver og ledestjerne for en række initiativer til industrialisering af værdikæden:

  • Fra reaktiv brandslukning til proaktiv taktisk styring af hele materiale-flowet
  • Effektivisering og automatisering af arbejdsprocesser samt øget værdiskabelse i logistikken
  • Professionalisering af indkøbsarbejdet mod strategisk partnerskab for at sikre øget konkurrencedygtighed

Overbevisende resultater
- Kåringen af BWSC som årets vinder sker dels for de overbevisende Supply Chain-resultater, men også fordi virksomheden via en række gode løsningselementer er påbegyndt industrialiseringsprocessen fra klassisk ”byggeprojekt” til ”industrialisering” i en traditionelt ret konservativ, ingeniørdrevet byggeprojekt-branche, skriver Effektivitet.dk i en pressemeddelelse.

- Initiativerne i udviklingsprojektet, og dem som er på tegnebrættet, indikerer klart, at projektet er integreret i virksomheden på en måde, så man ikke vender tilbage til tidligere tiders ”hændelses-styring”, men udnytter projektet som et springbræt til yderligere forbedringer andre steder i projektforretningen, skriver Effektivitet.dk

Det er 24. år i træk, at Den Danske Supply Chain Pris uddeles til en virksomhed som anerkendelse for at have arbejdet aktivt med Supply Chain og opnået resultater, som er blandt de bedste i branchen. 

De sidste års vindere er Ambu i 2016, Widex i 2015, Danfoss i 2014 og GN Resound i 2013.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094