23948sdkhjf

Logstor-chef har lagt de fleste problemer bag sig

Administrerende direktør Kim Christensen ser bedre tider forude for den nordjyske producent af fjernvarmerør

På mange måder var det en brændende platform, Kim Christensen satte sig i spidsen for i midten af 2017, da han blev ny administrerende direktør for Logstor. Løgstør-virksomheden kørte med dundrende underskud, og fremtiden var usikker.

Siden har han brugt tiden på at rydde op og forvandle virksomheden til en rentabel forretning. Han er ikke i mål endnu, men der er lys for enden af tunnelen, skriver Finans.dk.

- På mange måder ser jeg, at de problemer vi havde i 2016 og 2017, er lagt bag os. Det er klart, at det ikke er nogen supergod forretning endnu, men vi er ved at gøre det til en god forretning. Man ændrer ikke noget fra rigtig skidt til rigtig godt på seks måneder, men det, vi har iværksat, virker rigtig fint, siger Kim Christensen Finans.dk.

I 2017 havde Logstor et underskud på 100 mio. kr. og en negativ egenkapital. Den akutte finansielle situation er blevet løst ved, at selskabets bank, Nordea, har nedskrevet et lån med 200 mio. kr., mens ejeren, kapitalfonden Triton, har skudt 160 mio. kr. ind i selskabet.

De røde tal på bundlinjen er også ved at blive nedbragt. Det er dels sket gennem besparelser, som har betydet lukning af to fabrikker i Rumænien og Sverige, samt afskedigelse af hver sjette funktionær. Og dels er det sket gennem prisforhøjelser.

Originalartikel: https://finans.dk/protected/erhverv/ECE10671629/logstorboss-goer-op-med-fortiden-vi-sidder-ikke-paa-et-kontor-i-hverken-london-eller-koebenhavn-og-driver-forretningen-gennem-et-excelark/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126