23948sdkhjf

Biir fortsætter succesen med effektelektronik

Erfaren leder skal sætte strøm til ingeniørvirksomhedens nyeste forretningsområde: Effektelektronik

Ingeniørvirksomheden Bojer Innovation Ingeniørrådgivning (Biir) gør effektelektronik til et nyt ingeniørfagligt forretningsområde. I spidsen for den nye satsning står Henning Johnsen. Med titlen manager of power electronics skal han stå i spidsen for at bygge det helt nye forretningsområde op. 

Henning Johnsen besidder i forvejen solid ledererfaring, da han i sin forrige stilling hos TC Electronics havde 18 ansatte under sig.

- Mit skifte til Biir er tæt forbundet med muligheden for at bygge et nyt forretningsområde op fra bunden samtidig med, at jeg får en bred kontaktflade til mange spændende virksomheder, siger Henning Johnsen.

Henning Johnsen har været i berøring med alle områder inden for effektelektronik.Den 37-årige ingeniør har samtidig erfaring med projektledelse fra sine tidligere stillinger hos Siemens og Danfoss.

Ser 20 års fremgang i feltet
Biir er på mindre end ti år vokset fra tre til 300 medarbejdere, og satsningen på effektelektronik er på linje med selskabets vækststrategi.

Effektelektronik bruges i alle sammenhænge, hvor der er behov for at ændre en elektrisk energi. Effektelektronik styrer 80 procent af den elektricitet, som anvendes i dag og findes i de fleste produkter og systemer – fra vindmøller til hybridbiler.

Et af de erklærede mål er nu at etablere Biir som en kendt og naturlig partner på effektelektroniske opgaver.

- Potentialet er stort, og fremgangen inden for vores disciplin skal nok vare ved de næste 20 år, hvis ikke længere. Tendenserne peger i hvert fald i den retning, siger Henning Johnsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062