23948sdkhjf

Grundfos etablerer nyt kompetencecenter

150 nye medarbejdere skal samles i København, hvor de skal specialisere sig i pumper til vand og spildevand.
Netop vand og spildevand er i stigende grad i fokus i en verden med klimaforandringer. I dag har Grundfos ca. 5 % af det marked, som har en samlet værdi af 75-80 mia. kr., men målet er en fordobling i løbet af fem-seks år. Det skriver Børsen.

Hjertet i satsningen bliver et nyt kompetencecenter i forbindelse med Grundfos’ faciliteter i Brøndby. Allerede nu går man i gang med at finde de første 40 medarbejdere, og planen er, at centret skal have i alt 150 medarbejdere. Økonomisk vil der blive investeret 150 mio. kr. årligt de næste fem-seks år.

Tæt på kunderne
- Medarbejderne i det nye kompetencecenter skal udgøre et globalt rejsehold, som skal understøtte Grundfos-salgsselskaber over hele verden med deres kompetencer inden for salg, teknisk rådgivning, projektgennemførelse og juridisk assistance, udtaler Søren Ø. Sørensen, koncerndirektør hos Grundfos, til Børsen.

Grunden til, at kompetencecentret placeres i København, er dels, at det her er let at rekruttere kvalificeret arbejdskraft og dels, at man kommer til at ligge tæt på de store rådgivningsfirmaer Rambøll, Grontmij Carl Bro, Alectia og Cowi.

Allerede inden kompetencecentret etableres, har Grundfos dog lagt grunden til den nye satsning. Det er sket gennem opkøb af finske Sarlin og amerikanske Yeomans, der har rustet pumpekoncernen rent teknisk. Men fra nu af er det meningen, at væksten skal ske organisk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11