23948sdkhjf

SSI Schäfer på opkøb

Logistikgiganten SSI Schäfers nordiske datterselskab i Hadsund har netop overtaget Humlebæk-baserede Handler.
Overtagelsen sker med virkning fra 1. marts 2011. Med opkøbet kan SSI Schäfer tilføje Handlers salgssucces LogiMat til sin produktportefølje, og dermed styrker SSI Schäfer sin position som totalleverandør af lagerlogistik til alle typer af virksomheder.

- LogiMat’en gør os til den eneste leverandør på markedet, som har et komplet program for løsninger til lagerlogistik. Derfor arbejder vi nu efter en målsætning om at blive den største aktør på det nordiske marked for lagerlogistik inden udgangen af 2013, siger generel manager i SSI Schäfer, Ole Madsen.

Stærk vækst
Siden opstarten af SSI Schäfer i Hadsund i 2007 er virksomheden vokset fra tre til 125 medarbejdere, og i løbet af de første tre år rundede ordrehistorikken to mia. kr. – blandt andet trukket op af ordrer på enorme lagerlogistikløsninger til Jysk, Carlsberg og Unicef.

Siden 1997 har Handler solgt Logimat’en i mere end 2.500 eksemplarer – primært i Danmark og Norden. Alene i 2010 voksede salget af LogiMat’en med 100 %.

- Vi har længe haft en stærk position på markedet for reol-løsninger og ikke mindst på markedet for lagerautomater, hvor vi oplevede kraftig vækst i 2010, siger direktør i Handler, Jørgen Flemming Ladefoged.

- Men eftersom vi gerne vil vokse yderligere og udbrede LogiMat-succesen til andre markeder, er det helt oplagt, at vi finder sammen med SSI Schäfer og går i markedet med en produktportefølje, der rammer hele markedet, lyder det videre fra Jørgen Flemming Ladefoged, der efter overtagelsen forsætter som salgsdirektør for LogiMat-aktiviteterne.

Konjunktur-medvind
I SSI Schäfer hæfter Ole Madsen sig også ved, at den konjunkturdrevne efterspørgsel efter lagerlogistikløsninger er begyndt at vise sig. Og så er markedet som helhed ved at udvide sig, idet mindre og mellemstore virksomheder nu også er begyndt at efterspørge lageroptimering.

- Vi befinder os midt i en tid, hvor købelysten er stærkt på vej tilbage i markedet, og efterspørgslen efter lagerlogistikløsninger breder sig nu også til SMV-segmentet. Og med de udsigter anser vi timingen for overtagelsen af Handler for at være ret ideel – ikke mindst set i lyset af vores vækstambitioner, slutter Ole Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094