23948sdkhjf

Silkeborg Maskinfabrik konkurs

Skifteretten i Viborg har den 7. juni erklæret Silkeborg Maskinfabrik konkurs. Det oplyser Statstidende.

Ifølge kurator, Marianne Sørensen fra advokatfirmaet Brockstedt Kaalund, er det virksomheden selv, der har indgivet konkursbegæringen. Hun siger om baggrunden:

- Noget af det, der formentlig er skyld i konkursen, er at der har været nogle projekter, der har givet nogle udfordringer og ikke har givet det ind, som man kunne forvente.

- Det har presset likviditeten, og for at begrænse tabet for kreditorerne har man valgt trække stikket, inden tabet er blevet for stort, fortsætter hun.

Da der stadig er tale om et ret nyt konkursbo, har hun endnu ikke overblikket over, om hele eller dele af driften kan videreføres.

- Der har ikke været nogen forudgående henvendelser om virksomhedens aktiver, men vi håber selvfølgelig, at der kommer nogen, der kunne være interesserede i at føre det videre, siger Marianne Sørensen.

I senest offentliggjorte regnskab, der er fra 2016/2017, havde Silkeborg Maskinfabrik et underskud før skat på godt 75.000 kr. Selskabets egenkapital var ved udgangen af regnskabsåret på 0,7 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078