23948sdkhjf

Hoyer Transmissions opgraderer med nyansættelser

Et stort antal nye medarbejdere inden for både salg og på værksted og lager skal hjælpe Hoyer Transmissions med at udbygge sine aktiviteter.
Siden september 2010 har Hoyer ansat som minimum én ny medarbejder om måneden. Medarbejderstaben øges p.t. yderligere med tre nye ansigter på sælgerfronten, og den udvikling ser ud til at fortsætte i Hoyer Transmissions.

Et af de forholdsvist nye ansigter, som skal bidrage til indfrielsen af de høje ambitioner, er Henrik Brodersen, der er ansat som intern sælger i Hoyer Transmissions.

Gode vækstmuligheder
Henrik har siden september 2010 haft ansvaret for blandt andet transmissioner på det tyske marked – en opgave han ser frem til at bringe til nye højder.

- Vi har gode og stabile kunder i Tyskland, som er et spændende marked med store vækstmuligheder. Før min ansættelse fulgte jeg virksomheden fra sidelinjen, og Hoyer Transmissions er set udefra et af de stærkeste brand på transmissioner lige nu, udtaler Henrik Brodersen, og fortsætter:

- Virksomheden har de påkrævede certificeringer, en høj leveringssikkerhed og generelt ordnede forhold, der gør det til en attraktiv arbejdsplads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078