23948sdkhjf

Kendt ansigt i kølebranchen skifter navn

Klaus Krusaa Køleanlæg, der projekterer, installerer og vedligeholder køle- og varmepumpe-anlæg har pr. 1. marts 2011 skiftet navn til ICS Roskilde.
Navneskiftet sker i forbindelse med, at de to kølevirksomheder Klaus Krusaa Køleanlæg A/S i Roskilde og Industrial Cooling Systems A/S i Vojens (ICS) har indgået en samarbejdsaftale med en af verdens førende producenter af industrielle varmepumer, britiske Star Refrigeration.

De to virksomheder har fået eneforhandlingsretten i Danmark på Stars varmepumpe-koncept, NeatPump.

Udvider forretningsområdet
- Med aftalen her udvider vi vores forretningsområde betragteligt til også at omfatte projektering, installation og servicering af de allerstørste industrielle køleanlæg og varmepumper, fortæller Jan Lund Pedersen, direktør i ICS Roskilde. Han har følgende kommentarer til navneskiftet:

- Vi er nu nået til et sted i virksomhedens udvikling, hvor vores oprindelige navn, Klaus Krusaa Køleanlæg, ikke længere er dækkende for det, vi beskæftiger os med. Samtidig kommer vi i fremtiden til at arbejde endnu tættere sammen med Industrial Cooling Systems A/S i Vojens under det fælles navn ICS Energy A/S. Derfor var det oplagt at skifte navn til ICS Roskilde A/S, da vi qua vores samarbejde dækker hele Danmark, lyder det fra Jan Lund Pedersen.

ICS Energy er således det fælles navn, de to virksomheder markedsfører sig på, og som direktøren forventer bliver en stærk spiller på det danske marked for industrielle køle-, fryse- og varmepumpe-anlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094