23948sdkhjf

Würth Industri åbner nyt lager

En strategisk satsning der skal sikre hurtigere levering til industri-, stålkonstruktions- og fremstillingsvirksomheder

Würth Industri Danmark har netop åbnet et nyt, centralt lager i Lem, hvorfra de bliver lagerførende af blandt andet stålkonstruktionsbolte og gevindstænger.

Efter indførelsen af den europæiske standard EN 15048 har især byggeri- og stålkonstruktionsvirksomheder fået et øget behov for rådgivning om, hvilke stålkonstruktionsbolte der er de korrekte til en specifik opgave og derefter en hurtig levering.

Det har Würth Industri Danmark taget konsekvensen af og lover nu dag-til-dag levering af de lagerførte varer, hvor der er størst omsætning - herunder stålkonstruktionsbolte og gevindstænger.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi nu kan love vores kunder denne service. Vi tilpasser hele tiden vores sortiment, så det altid dækker behovet for de mest efterspurgte produkter, siger administrerende direktør Anders Gram Simonsen.

Han vurderer ligeledes, at Würths kunder arbejder på at nedbringe lagerbindingerne.

- Mange virksomheder fokuserer på optimering af hele værdikæden, herunder stram likviditetsstyring. Derfor skal vi agere som deres eksterne lager, slutter Anders Gram Simonsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094