23948sdkhjf

Støtek flytter til nye lokaler

Den 1. juni 2018 flytter Støtek fra Industriparken til Aage Grams Vej i Vojens. Flytningen sker for at samle aktiviteterne under et tag, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har inden for de senere år haft en stor vækst, som bevirker, at vi er vokset ud af vores nuværende bygninger på Industriparken, udtaler CEO Hans Henrik Würtz.

- Det er lykkedes at finde velegnede bygninger i lokalområdet, hvilket har haft stor betydning for vores beslutning. Vi ønsker fortsat at være i Vojens, så vi på den måde kan fastholde vores dygtige medarbejderstab. De nye bygninger giver os mulighed for en fortsat vækst, og vi forventer derfor at øge medarbejderstyrken de kommende år, slutter Hans Henrik Würtz. 

Væksten skal ses i lyset af en øget efterspørgsel efter motor og structure parts i aluminium til automobilindustrien.

Støtek fremstiller smelte- og varmholdningsovne samt doseringsovne til aluminium, og virksomheden har udviklet et system, der primært anvendes i automobilindustrien til dosering af aluminium.

Virksomheden eksporterer til det meste af verden, hvor kundelisten blandt andet tæller VW, Audi, Daimler og Chrysler samt deres underleverandører.

Støtek har de seneste år blandt andet haft fokus på det kinesiske marked samt samarbejdet med strategiske partnere, og det forventes, at aktiviteterne øges betragteligt i de kommende år. Der vil ligeledes fortsat blive satset på udvikling af det europæiske og det nordamerikanske marked.

Støtek beskæftiger cirka 65 medarbejdere og har hovedkontor i Vojens samt salgsselskaber i Sverige, USA og Kina.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095