23948sdkhjf

Cre8tek samler sine aktiviteter i Kina

Showroom indviet som sidste etape af nyt domicil i Shenzhen

Hjørring-virksomheden Cre8teks nye domicil i Kina er klar. Sidste etape var et showroom, som er taget i brug i denne måned.

Dermed har Cre8tek samlet udvikling, administration og produktion. Hidtil har aktiviteterne været spredt på flere lokationer, men nu er virksomhedens 120 kinesiske medarbejdere samlet på cirka 7.000 kvadratmeter og kan udnytte synenergi-effekten i den tættere kontakt samt den optimerede interne logistik.

Hos Cre8tek i Shenzhen arbejder cirka 80 medarbejdere med produktion i metal og plast, mens der er 40 medarbejdere i udvikling og administration, heraf 33 ingeniører.

Virksomheden har i de seneste år haft et stigende aktivitetsniveau. Samlingen af aktiviteterne i Kina i det nye domicil skal ses som en nødvendig tilpasning af organisationen til den fortsatte vækst.

Cre8tek udvikler og producerer produkter i Kina for danske virksomheder – med fokus på belysnings- og elektronikprodukter. Kontakten mellem de danske virksomheder og udvikling- og produktionsfaciliteterne i Shenzhen varetages af de danske kontorer i Hjørring og Hørsholm. Virksomheden blev stiftet i 2011 af Yilin Pei og Poul Dørup Olesen, der fortsat leder Cre8tek fra henholdsvis Shenzhen og Hjørring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078