23948sdkhjf

Migatronic indgår strategisk samarbejde med Lincoln Electric

Samarbejdet betyder, at de to virksomheder nu ikke blot er konkurrenter, men også kollegaer.
Migatronic har i en årrække benyttet Lincoln Electric som underleverandør af tilsatsmaterialer, og har solgt et udvalg af virksomhedens produkter under private label. Allerede helt tilbage i efteråret 2009 opstod tankerne om at indgå det strategiske samarbejde, der nu er en realitet. Samarbejdet betyder, at Migatronic nu er lagerførende af hele Lincoln Electrics brede program af tilsatsmaterialer. Ulrik Persson, salgschef hos Lincoln Electric Nordic, udtaler:

- Enhver kan importere produkter og sælge dem videre, men det er vigtigt for et brand som vores, at de folk, der sælger vores produkter, er kompetente og ved, hvad de snakker om. Migatronic har ry i markedet for at have veluddannede folk, og vi er glade for, at vores brand kædes sammen med den ordentlige og sobre rådgivning, som Migatronic er kendt for.

Aftalen er en milepæl
Tilgængelighed og leveringstid er faktorer, der har været udslagsgivende for det strategiske samarbejde. Lincoln Electrics har nemlig haft et mål om at kunne tilbyde sine kunder en større fleksibilitet i forhold til levering og ordrestørrelse. Ulrik Persson udtaler:

- Samarbejdet har udviklet sig naturligt hen ad vejen, og aftalen med Migatronic er en milepæl i Lincoln Electrics vækststrategi.

Mens samarbejdet giver Lincoln Electric adgang til et nyt kundesegment i Danmark, fordi transportomkostningerne mindskes betydeligt for virksomheder, der har behov for at placere mindre ordrer, giver samarbejdet også Migatronic en række fordele. Søren K. Pedersen, produktchef hos Migatronic, siger:

- Vi er meget glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder hele Lincoln Electrics brede sortiment af tilsatsmaterialer, og at vi kan trække på Lincoln Electrics tekniske support. Vi har allerede fået positive reaktioner fra markedet, der anser samarbejdet som en klar fordel for den danske svejsebranche.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22